Carelinkz PROCESS2018-12-10T11:02:50+00:00

Maak betere processen

Simpeler. Sneller. Met meer impact.

Proces improvement
en social media

Zorgprofessionals weten als geen ander dat hun tijd kostbaar is. Zinloze handelingen moeten zoveel mogelijk worden voorkomen. Maar hoe vind je met elkaar de tijd om je afspraken en processen steeds wat efficiënter te maken?

Social Process Improvement maakt het mogelijk. Juist in de gezondheidszorg een ideale manier om als team in kortere tijd betere resultaten te kunnen leveren.

Meer over social process improvement

Creëer kosten bewustzijn

De unieke “bottom lines” feature geeft je altijd direct inzicht in doorlooptijd èn kosten. Altijd toegankelijk, voor alle team-leden.
Meer over proceskosten

Unieke mogelijkheden

Doorlooptijd èn kosten

Hoe handig zou het zijn om bij elk verandering in een proces-schema meteen te zien wat de financiële consequenties zijn?
Met Process is het mogelijk!

Lees meer

Betrokken teams

Met het gebruiksvriendelijke, geïntegreerde forum kan elk team-lid op elk moment meedenken. Zelfs als het een keer niet mogelijk is om een bijeenkomst bij te wonen.
Lees meer

Process in 4 minuten

Altijd de kosten in beeld

Process Professional kan, behalve de doorlooptijd, ook de kosten van een proces weergeven. Om dat te realiseren wordt je vooraf door een lijst met relevante ruimtes, apparatuur en personen geloodst. Vervolgens wordt vanuit het proces-schema of de value stream map de kosten per stap of voor het hele proces berekend.

Process Enterprise is nog flexibeler en inzichtelijker. Dit kan verbonden worden met andere informatiesystemen, zoals een data warehouse, salaris administratiesysteem en electronisch patiëntendossier. Zodat elke processtap automatisch gevuld kan worden met realistische aantallen, tijden en kosten. Dankzij vulling uit bestaande ICT systemen is de data in Process Enterprise altijd actueel. Uiteraard kan in Process Enterprise ook nog handmatige aanpassingen worden gedaan.

Process Community

Complex probleem? Inspiratie nodig? Gebruik de ervaring en kennis van vele collega’s in de eigen organisatie of zelfs uit het hele land! Process Community is een netwerk van professionals met een passie voor verbetering in de zorg. We bouwen een verzameling van uitstekende antwoorden op moeilijke vragen, èn hebben forums voor discussie over processen en veranderingen in de zorg.

Ontdek de voordelen van Process voor jouw project!

Binnenkort beschikbaar voor de eerste gebruikers.

Meld je aan en ontvang bericht zodra we beginnen.

Zet me op de wachtlijst!