Carelinkz Team2019-10-16T16:25:15+00:00
Carelinkz

Carelinkz

Het Carelinkz team combineert uitgebreide klinische ervaring binnen de gezondheidszorg met expertise van moderne software engineering en ontwikkeling en groei van bedrijven: healthcare analytics met een plus.

Mark
Stoutjesdijk

Mark Stoutjesdijk
Mark is radioloog en bedrijfskundige. Zijn ambitie is om zowel bedrijfsmatige als zorginhoudelijke verbeteringen te realiseren in de zorg. Hij is ervan overtuigd dat het combineren van gegevensbronnen met healthcare analytics nieuwe inzichten oplevert. Zodat de enorme berg data in de gezondheidszorg ook werkelijk gebruikt kan worden om de gezondheidszorg te verbeteren. Om dit voor elkaar te krijgen heeft hij Carelinkz opgericht.

Aqeel
Ahmad

Aqeel Ahmad
Aqeel is onze CTO en heeft een speciale interesse in het toepassen van big data en analytics om bedrijfsvoering te verbeteren. Hij heeft veel ervaring in de ontwikkeling van veilige, schaalbare en betrouwbare enterprise software oplossingen, zowel binnen als buiten de zorgsector. Hij is een ervaren technisch manager die meerdere teams van software engineers aanstuurt.

Berry
Tanis

Berry Tanis
Berry is ondernemer sinds 2003 en daarnaast investeerder in verschillende bedrijven. Hij is mede-oprichter van bedrijven zoals Careway en E2E Software.  Dankzij deze ervaring heeft hij een uitstekend, praktisch inzicht in de zorgsector. Hij is ervan overtuigd dat complexe problemen beter inzichtelijk kunnen worden gemaakt door gebruik te maken van grote hoeveelheden gegevens, die vaak al beschikbaar zijn.

Jan
Verkooijen

Jan Verkooijen
Jan is een ervaren investeerder in startende en groeiende ondernemingen. Hij is onder andere mede-oprichter van World Startup Factory en Careway. Daarnaast heeft hij veel praktijkervaring op het gebied van ICT en veilige gegevensverwerking. Hij ziet veel mogelijkheden voor het gebruik van analytics in de zorg vanuit een bedrijfskundig en financiële invalshoek.